Селекционерът младежкия национален отбор на България Антони Здравков заяви преди срещите с Франция и Черна гора, че се надява да запази поста си до края квалификациите за Евро 2019 в Италия.

„Всички изявяват желание за победа. Наясно сме, че победата ни убягна в предходните мачове заради нас, не вкарахме достатъчно голове. Сега се надяваме, че след като сме в 90% пълен състав, ще изглеждаме по различен начин. За сметка на това имаме липсващи в защита. Но се надявам да изглеждаме различно в атака и да отбележим повече голове от противника", сподели Тони Здравков на старта за подготовката за следващите две срещи от европейските квалификации.

"Не разрешавам неспокойствие и да има притеснени. Винаги съм казвал, че футболът е да се играе. Тяхното хоби е професия и трябва да има спокойствие. Играем добре, проблемът е, че не можем да отбележим повече голове. На мен критиките със сигурност ми се отразяват, тъй като аз отговарям за отбора. Играчите, познавайки ги, ги преодоляват бързо. Решението няма да бъде мое дали да остана след Нова година. То е в ръцете на ръководството. Естествено, че искам да завърша цикъла", завърши наставникът на младежките национали.