Изпълняващият длъжността старши треньор в Левски Тони Здравков заяви, че все още не е загубено в първенството, въпреки че отборът изостава сериозно от лидерите в класирането.

„За Левски нищо не е загубено, това го споделих след мача със Своге. Левски винаги се е борил за първото място. За нас ще е добре дошло конкурентите да губят точки, а ние да печелим. Трябва да скъсяваме дистанцията, макар че в този момент не говорим за шампионска титла”, каза треньорът на „сините” на днешната си пресконференция.

"Няма да допуснем да се повторят такива загуби като срещу Берое на собствен терен. Психологическа криза за мен не съществува, тъй като един футболист, когато е на терена, е длъжен да мисли за самата игра и нищо друго. Тогава него не го интересува нищо останало. Длъжни сме да подходим внимателно към мача с Локомотив (Мездра).

Не искам да изпадаме в подробности. Наясно сме със състава, но няма да ви кажа стартовите 11. Няма да има много размествания в титулярите. Доволни сме от това, което показаха тези, които играха в Своге. Имаше грешки и слабости в определени моменти от играта. С всеки изминал мач, нещата ще вървят все по-добре”, допълни Здравков.

„На Левски му липсват точки в първенството, така че не можем да си позволим да мислим за мача със Залцбург. Едва ли някой мисли за този двубой. Говорили сме на тази тема, но твърде малко. Ако ги занимаваме с това, те ще си помислят, че ние мислим за мача със Залцбург, а не за този с Мездра”, завърши треньорът./БЛИЦ