Димитър Бербатов е настоял за среща и разговор на четири очи с Христо Стоичков, научи БЛИЦ от достоверни източници. Камата си беше в България за кратко  - участва в нови рекламни клипове на Уинбет, срещна се с Гриша Ганчев и изгледа мача ЦСКА – Берое (1:0).

Възползвайки се от визитата на Ицо у нас, Бербо поискал да се видят и поговорят относно битката му за власт в БФС.

Той обаче останал шокиран, след като Стоичков тактично го изрязал.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Бербатов е звънял на Ицо с надеждата да получи подкрепа. Една такава в публичното пространство щеше да е огромен коз за него, твърдят от обкръжението му. Още повече, че преди време Стоичков атакуваше Боби Михайлов и БФС.

„Ицо му е вдигнал, но разговорът продължил твърде кратко. Камата обяснил, че няма време за никакви извънредни срещи и че всичко му ангажименти са разпределени по минути“, разкриха информатори на БЛИЦ.

Реакцията на Стоичков била като парен чук върху Бербатов. Митко вярвал, че Камата ще застане зад него, след като болшинството фенове на ЦСКА го подкрепят. А на всички е известно, че Ицо е най-голямата „червена“ икона. Сега не е ясно как ясният намек на Камата, че няма да подкрепи Бербо, ще рефлектира върху „армейската“ общност.