Двама от най-опитните футболисти на Левски Елин Топузаков и Димитър Телкийски не попаднаха в групата на тима за предстоящия утре мач с Локомотив (София).
 
Топчо и Мечо напоследък са резерви при “сините”, а този път дори не попаднаха в разширения списък за предстоящото столично дерби.
 
Стана ясно, че на последната тренировка на тима контузия е получил Лъчезар Балтанов. Младият футболист е с болки в бедрен мускул и също не попадна в групата за мача.
 
Травмата на Балтанов е поредният удар по халфовата линия на “сините”. За утрешния мач треньорът Ясен Петров няма да може да използва контузения Христо Йовов и наказания Владимир Гаджев. Така най-вероятно в средата на терена ще са Дарко Тасевски и Мариян Огнянов.
 
След продължително отсъствие в листата на Ясен Петров за предстоящия мач с Локо (София) се завръщат Майкъл Тевия и Шахиб Бензукан./БЛИЦ
 
Групата на Левски за мача с “железничарите”: Георги Петков, Божидар Митрев, Стефан Станчев, Дъстли Мюлдер, Иво Иванов, Веселин Минев, Йордан Милиев, Шахиб Бензукан, Майкъл Тевия, Дарко Тасевски, Александър Александров, Мариян Огнянов, Даниел Младенов, Жоазиньо, Георги Христов, Гара Дембеле, Александър Киров и Исмаил Иса.