Старши треньорът на Левски Елин Топузаков е оптимист все още относно шансовете за спечелване на шампионската титла.

"Всичко това, което правихме в Кипър и в тази подготовка, трябва да го пренесем още в първия мач. В този тренировъчен процес, който почва с началото на пролетния  полусезон, ще има неща, които ще ги доработим и, естествено, ще трябва да ги усъвършенстваме, каза спецът пред „Диема спорт”.

-Във всеки един мач трябва да подхождаме максимално концентрирани, ако искаме да извлечем пълния актив от точки. Ние уважаваме всеки един противник, същевременно не се плашим да играем и да налагаме нашия стил. Като качество на футболистите и сработеността, която имаме от есенния полусезон, би трябвало да надделяваме в мачовете.

Нашите възможности са спрямо футболистите, с които разполагаме. Най-удачният вариант е да се пробвам различни схеми на игра. Не искахме да повтаряме грешки от минали години да се вземе футболист на даден пост без да сме го проверили. Направихме една разумна и премислена селекция.

Заложено е в генетиката на Левски. Докато имаме теоретичен шанс, ще се борим. От нас зависи дали ще допускаме грешки, дали съперника допуска. Накрая на сезона ще видим какво сме си заслужили."
 

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига