Помощник треньорът на "Левски" Елин Топузаков изрази задоволство, че тимът е влязъл в добра серия преди реванша за купата на България с ЦСКА. "сините" победиха с 6:1 Нефтохимик в последен двубой от "А" група преди зимната пауза.

„Радващо е, че може би влязохме в една добра серия преди мача с ЦСКА, постигнахме убедителна победа с добра игра. Качествата и възможностите на Нефтохимик няма да ги коментирам, но това, което искахме да се изпълни като желание се получи", започна Топузаков.

„Имахме известни здравословни проблеми, хората, които бяха съхранени бяха единствено по това съображение. Разчитаме на всички, които са на 100%, затова сме готови да съхраним всички, които не са готови.

Нека да завършим последния мач с ЦСКА, след това ще има по-голяма яснота за бъдещето след Нова година. В "Левски" селекцията винаги е отворен процес, винаги има текучество, ще гледаме да задържим най-добрите футболисти и да надграждаме за да имаме достойни футболисти на всеки пост", допълни помощникът на тони Здравков.

„Има някаква доза истина, нормално е футболисти с добри качества да се забелязват. Влади Гаджев е и в националния отбор, нормално е да предизвиква интерес, Ако има достатъчно добри оферта, няма да спираме никой.

Набелязали сме цели, които ще искаме в тази подготовка и в тренировките за физика. Една част ще бъде в България, втората в Кипър, където ще наблегнем на контролите и на стила ни на игра", каза Топузаков.

„Винаги искам да играем по-добре, даже ме е яд, че ни вкараха гол. Това, какво сме променили, не мисля, че сме ги научили на а и б-то във футбола, но може би желание и себераздаване на терена. За мен това са най-добрите футболисти и само това желание за победа до последната минута спомогнахме да се върне“,завърши Топузаков.