Жалба срещу получения лиценз от Ботев в следващото първенство е била подадена в Изпълкома на БФС. По всяка вероятност тя е била пусната от един от изпадналите отбори, пише вестник "7 дни спорт". Както е известно, канарчетата получиха лиценз въпреки големите си задължения към държавните институции, но им бяха поставени условия, които трябва да бъдат изпълнени.

Междувременно още в четвъртък привечер Димитър Христолов е изнамерил отнякъде около 7-8 хил. лв. и е платил задълженията към мобилния оператор. В четвъртък сутринта телефоните от мобилната група на Ботев и личният телефон на Христолов бяха спрени, но в същата вечер бяха пуснати отново.

Футболистите на Ботев обаче ще излязат с празни джобове в днешното дерби срещу Локомотив. Христолов е обещал да им плати дължимите заплати от февруари насам в понеделник. Босът казал, че тогава от ЦСКА обещали да му дадат парите за трансферите на Дормушали Саидходжа и Йордан Минев на "Българска армия". Христолов е заявил категорично, че няма да позволи на нито един футболист да разтрогне по вина на клуба./БЛИЦ