Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев заяви, че отборът няма да има проблеми срещу Сконто (Латвия) или Дери Сити (Ейре) в първия мач от турнира Лига Европа. Както е известно, “червените” ще посрещнат един от двата съперника на 30 юли в София, а седмица по-късно гостуват. В първия мач Сконто и Дери Сити направиха 1:1 в Латвия.

„Нищо не означава този резултат и мисля, че едва на реванша ще стане ясно кой ще е съперникът ни. Не искам да омаловажавам Сконто и Дери, разговарях с Виктор Мороз, който дойде именно от Сконто при нас. Той каза, че това е изцяло млад отбор с много млади момчета, които нямат нужния опит, но имат голямо желание да се доказват”, каза Тошко пред “Дарик” радио.

„Мисля, че ако те ни се паднат, ще имам добра представя от тях. Но докато не мине мача с Дери, не бива да бързаме да казваме, кой е фаворит. Мисля, че в София, с който и да е от тези отбори, няма да имаме проблеми. Наистина всички мачове предимно сме започвали като гости, но това не е от много голямо значение. Това че първият мач е в София, нищо не означава. Трябва да подходим сериозно към съперниците”, добави още капитанът на “червените”.

„Лично аз съм амбициран заради миналата година и ми беше много тежко, че гледахме мачовете в Европа по телевизията и това ще ни даде стимул. Смятам, че целият отбор ще излезе с голямо желание в тези мачове”, завърши Янчев./БЛИЦ