Ако искате да научите всичко за най-известните футболни първенства в Европа, потопете се в статистиката на БЛИЦ. Благодарение на нашите приятели от Sportradar ще попаднете в света на цифрите и фактите. Тук има всичко, което ви интересува. Особено за тотоманиаците – последни мачове, моментна форма на отбора и на всички играчи поотделно, брой изиграни двубои и отбелязани попадения, подробна статистика след всеки един двубой. Всичко, всичко, абсолютно всичко!
 
Но не само футболът е на преден план, а и останалите популярни спортове – баскетбол (НБА), волейбол, тенис. Та даже бейзбол, крикет, американски футбол, дартс, снукър и още, и още, и още.
 
Не е нужно да плащате, само кликнете ТУК. Самият таб (бутон), откъдето може да влезете в статистиката, е на възможно най-централно място на спортната страница на БЛИЦ - маркиран е в червено и се намира на първа позиция от втората редица табове.
 
Желаем ви приятни минути в света на цифроманията! А тези, които обичат да залагат футболни срещи, със сигурност ще останат приятно изненадани.   Това чудо на чудесата е сътворено за вас, тотоманиаци!