Валери Божинов ще стартира днес тренировки със Славия, пише "Труд". Нападателят е свободен агент, след като само преди дни разтрогна с Левски. Припомняме, че до последно бъдещето на Божинов беше между столичните Славия и Локомотив (София).

Бившият национал на България не попадна в плановете на новия треньор Станимир Стоилов, който подчерта, че не е наясно с качествата му заради липсата на игрова практика на 35-годишния футболист през последните 2 сезона.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

В същото време наставникът на "Славия" Златомир Загорчич остана без футболисти в атака, след като през лятото от тима си тръгна Димитър Рангелов, а в началото на седмицата националът Калоян Кръстев пое към ЦСКА. Така на "Овча купел" останаха единствено с младия Мартин Сораков. 

Първа тренировка със столичния тим ще направи и Иван Минчев. Бившият играч на "белите" се завръща в тима, след като се раздели със северномакедонския Брегалница. Халфът има 2 сезона в Славия, където спечели Купата на България през 2018 година. Впоследствие Минчев пое към Берое, записвайки 89 мача.