Базата на ЦСКА в Панчарево тъне в разруха. Целият комплекс е потънал в трева, храсти, дървета, бунгалата се рушат, а от някогашните спортни обекти няма и следа. БЛИЦ публикува снимки, които показват тоталния разпад на Панчарево, където някога се каляваха шампионите. Не само на ЦСКА, а и на националните отбори в различните спортове. На базата тренираха и провеждаха лагерите си състезатели както от клубни, така и от национални отбори. Футболистите на ЦСКА ежедневно тренираха там, а преди мачове нощуваха на спокойствие. Двата терена бяха в перфектно състояние.

Сега обаче няма никаква следа от игрищата. Едното е горе-долу в запазено състояние, вратите са на линия. Горният терен обаче го няма. На негово място е израсла трева колкото човешки ръст. Вече има и дървета, които трябва да се изкоренят, ако някой ден върху това място ще се играе отново футбол.

БЛИЦ вече писа в началото на месеца, че в средата на септември ръководството на ЦСКА планира да започне ремонт по обновяване на Панчарево. В последните няколко години това ще бъде поредният опит за начало на подобна дейност. Този път от клуба уверяват, че комплексът ще придобие нормален вид и ще приюти отново "червените" футболисти./БЛИЦ

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА