Новият футболист на ЦСКА Стефано Белтраме е роден на една и съща дата с най-голямата легенда на "червените" Христо Стоичков - 8 февруари. След по-малко от месец новото попълнение на "армейците" ще стане на 27 години.
 
Злите езици в Италия шушукат, че допреди две години Стефано е имал сериозна връзка с красива италианка, но любовта им угаснала. Той приел трудно раздялата, но няма намерение да продължава да бъде ерген. Даже на Ботуша разправят, че отскоро отново си имал жена в леглото. Дали обаче е така, можем само да гадаем...
От профила му в Инстраграм се вижда, че Белтраме е маниак на тема риболов. Често ходи за риба и нерядко се връща с големи постижения. Стефано има любимо куче, без което, както той обича да казва: "Не мога да съществувам!".
 
Той обожава чаровната си сестра, с която са правили доста пакости като малки вкъщи, на двора и в махалата. 
 
Любопитното е, че доскоро Белтраме е тренирал с... Кристиано Роналдо, Пауло Дибала и останалите звезди на Ювентус. Защо ли? Миналия сезон той беше част от втория състав на "старата госпожа"  и на няколко пъти се е случвало да тренира с представителния тим на италианския колос. 
Иначе за футболните качества на Стефано тепърва ще говорим. Мнозина твърдят, че е голям талант, но поради една или друга причина не е успял да се реализира в родината си. Е, сега Белтраме има шанса да го направи в България с екипа на ЦСКА. 

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020