Младият талант на Славия Стефан Велков няма да играе във Фулъм. Това обяви президентът на „белите“ Венцеслав Стефанов пред „Меридиан Мач“, въпреки че преди няколко дни самият той обяви трансферът за сигурен. Причината е в италианския мениджър Юлисе Савини, който направи всичко възможно сделката да пропадне.
 
„Всичко беше наред и Велков се беше разбрал с Фулъм. Той отиде на „Крейвън Котидж“ по личното настояване на Феликс Магат. Тогава обаче са намеси Савини. Оказа се, че Велков има договор с него отпреди 3-4 години, който още не е изтекъл. Като разбрах за какъв човек става въпрос, веднага казах на Стефан да се връща“, разкри Стефанов.
 
„Трансфер няма да има. Искам младите български футболисти да разберат, че не е редно да подписват договори с разни мениджъри преди да са навършили 18 години. Това е една голяма тяхна грешка“, допълни президентът на Славия.
 
Стефан Велков вече е в лагера на „белите“ в Словения. Има голяма вероятност той да играе за българския национален отбор на европейското първенство до 19 г., което започва в Унгария на 19 юли.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка