Щабът на ОФК Пирин (Благоевград) се сблъска със сериозни кадрови проблеми преди важното гостуване в Самоков на Рилски спортист. Мачът от 25-ия кръг на Югозападната "В" група е от 16:00 часа в неделя.

"Орлетата" ще бъдат без наказания за една среща Мурад Ибраим, който получи червен картон тази сряда в срещата с Витоша (Долна Диканя), спечелена с 4:1. Освен това, от трибуните ще трябва да изгледа срещата в Самоков треньорът Йордан Боздански, след като Дисциплинарната комисия наказа и него с една среща и глоба от 50 лева за пререкание с главня рефер от мача в сряда Светослав Джевизов - син на легендата на ЦСКА и настоящ шеф на детско-юношеската школа на "армейците" Спас Джевизов.

В лазарета на "орлетата" остават още Самокишев и Бачев, а към тях може да се причисли и Хаджииванов, който остава под въпрос заради растежение. В стечение на обстоятелствата Пирин бе напуснат и от Николай Димиров, който си събра своеволно багажа от съблекалнята на "Христо Ботев", след като предяви претенции, които ръководството прецени, че няма как да удовлетвори с оглед на постигнатите резултати до момента.