Треньорът на Верея Иван Вутов направи доста любопитно изказване след поражението от Етър с 0:3. Ветеранът обяви, че клубът от Стара Загора със сигурност изпада от Първа лига, а освен това няма да получи лиценз за професионалния футбол, което значи, че ще се озове при аматьорите. 

Вутов, който спечели шампионската титла с Левски през 1993 година, съобщи също така, че кара последните си месеци във футбола. 

"Бих помолил медиите да не ме мъчат с такива интервюта. Просто след такива мачове човек няма какво да каже, затова ще бъда кратък, за което извинявайте", започна Вутов пред Диема Спорт.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Заслужена победа за Етър, през тази година Балъков направи много силен отбор и му желая класиране за евротурнирите. Трудно е да се залага само на юноши, които не са играли в мъжкия футбол. Трудно е, защото има голяма разлика. Радваме се, когато видим, че има добри наченки у някои млади играчи. Във Верея има няколко добри момчетата - Вили отляво, Божидар отдясно. Ще се опитаме да дадем път на 2-3 момчета. Ще бъдем щастливи, ако успеят да се наложат. Без Иво Иванов на терена е много трудно. 

"Отборът трябва да се подготвя за по-долните групи, така ми казаха. Доколкото знам няма да вземем лиценз за Втора лига, но това не е моя работа, това са последните ми месеци във футбола", заяви Вутов след срещата в Стара Загора.

Верея и днес продължи слабото си представяне, като вече е в серия от 42 поредни мача без успех в първенството. Отборът е отбелязал едва 6 гола в срещите си от втората осмица (общо 12 в 30-те кръга до момента). Допуснатите пък са цели 73. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019