Страхотен скандал се разрази след края на мача между дублиращите отбори между Левски и Литекс (2:2) в София. Главният рефер Данаил Захариев трябваше да бъде извеждан от полицаи от помощното игрище на "Герена", за да се спаси от гнева на щаба на "сините". Дубълът на Левски изпусна трите точки срещу лидера в класирането, след като водеше с 2:0 на почивката, но гостите успяха да изравнят през второто полувреме.

"Ей, нещастнико, ще ти се е*е майката! Некадърник такъв! Не видя ли дузпата, бе, нещастник! От два дена сте ни подкарали", крещеше като обезумял треньорът на "сините" Викторио Павлов, визирайки отсъжданията на реферите по време на дербито с Литекс при мъжете.

В продължението на днешния мач реферите се замесиха в много спорна ситуация. Бранител на гостите игра с ръка в наказателното поле, страничният съдия размаха флага си, но изрично посочи, че фаулът бил извън наказателното поле, въпреки че бе явно, че ситуацията беше в него. Това предизвика множество протести и от страна на футболистите, които още преди това бяха изнервени от отсъжданията на съдиите.

Левски - Литекс 2:2
1:0 Цачев (25), 2:0 Цачев (43), 2:1 Ат. Димитров (55), 2:2 Т. Тодоров (75)

Левски: Цветан Димитров, Атанасов, Ангелов, Стоянов, Генев, Тевия, Петков, Панайотов, Цачев, Гаджев, Шмедин
Резерви: Ивайло Василев, Митев, Стамболийски, Малковски, Васев, Аджов, Недялков.
Треньор: Викторио Павлов.

Литекс: Александров, Симеонов, Грозев, Маринов, И. Миланов, Стойков, Кирилов, Панов, Смирнов, Георгиев, Генков.
Резерви: В. Тодоров, Ат. Димитров, Ст. Иванов, Тренчев, Каишев, Т. Тодоров, Христов. Треньор: Петко Петков
Съдия: Данаил Захариев