Новият старши треньор на Хебър (Пазарджик) Фулвио Пеа два дни отсъства от заниманията на новака в Еfbet Лига. Причината е, че специалистът се прибра до родината си Италия, за да се ожени. 

Фулвио Пеа сключи брак с любимата си. Разбира се, събитието е било планувано много преди наставникът да се озове в Пазарджик и да поеме местния Хебър. В отсъствието на Пеа, тренировките на тима бяха водени от помощника му Владимир Манчев.

Топ Коефициенти за Спортни залагания! 

"Вчера Фулвио Пеа се завърна в Италия, където сключи брак със своята любима. Днес той се връща обратно към Пазарджик, където продължава подготовката с нашия любим Хебър! Благодарим на старши треньора, че в този личен за него момент остава професионалист и поставя интересите на Хебър на първи ред", написаха на страницата във Фейсбук на новака в елита.

Пеа изуми всички в положителен смисъл, тъй като той и жена му няма да прекарат традиционния меден месец. Спецът предпочитал да се захване на работа в новия си клуб, пък за удоволствия и пътувания с половинката му имало време. 

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022