Помощник-треньорът на Лудогорец Явор Вълчинов е с обгорен крак в резултат на хвърлена бомбичка от феновете на Берое. БЛИЦ първи съобщи ексклузивната новина за екшъна, разиграл се в Стара Загора. Група от 30-ина запалянковци на заралии атакува шампионите, които излизаха за тренировката си на стадион "Трейс Арена".

Вече стана ясно, че един от чужденците в състава на Стойчо Стоев - Мичел Бургзорг, е пострадал. Помощник-треньорът Явор Вълчинов пък е с обгорен крак, след като е бил замерен с бомбичка, разбра още БЛИЦ.

Двамата са отишли в болница, за да си вадят медицинско. Toва се е случило след края на тренировката, която все пак се е състояла.

Maсажистът Петко Петков пък бил ударен с камък.

Линейка на мястото на екшъна обаче не е пристигала, съобщиха информаторите ни. Моментално обаче са се намесили полицаите, които охранявали мач от "В" група, състоял се на терен в близост до тази, на който Лудогорец излизали за тренировка. Униформените били ангажирани с Верея - Созопол (3:1) и веднага се намесили, щом видяли екшъна с феновете на Берое и разградчани. Запалянковците-вандали обаче се разбягали в различни посоки.