Треньорът на Пирин (Гоце Делчев) си е взел болнични заради здравословен проблем и няма да води отбора си в утрешното гостуване на Локомотив (София), разбра БЛИЦ. Мачът от 27-ия кръг на "А" група е в петък от 18:00 часа на стадион "Българска армия".

Помощникът на Тенев - Минчо Минчев, ще води неврокопчани в един от най-важните двубои за клуба през сезона. Старшията е в болнични и това наложи асистентът му да изпълнява неговите функции, докато се завърне първият треньор.

Играчите пък обявиха, че ще играят за Тенчо Тенев и ще направят всичко необходимо да го зарадват и очакват по-бързо неговото възстановяване и завръщане.

Пред неговия заместник няма проблеми с наказани футболисти, но има опасност неврокопчани да останат без нападение, след като Борислав Хазуров бе наритан в Бургас при загубата с 0:1 от Черноморец и е под въпрос за срещата с Локо (Сф). Все още не е ясна ситуацията около Албин Одза, за когото е по-вероятно да не може да играе. При създалата се ситуация алтернатива е Виктор Шишков, който все още няма отбелязан гол от началото на първенството. Друга възможност е Драги Коцев, който е доказал, че може да играе като нападател.

Преди важния двубой на "Армията" Пирин (ГД) заема 11-ото място с 28 точки, с 3 повече от Локо (Сф).

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ