Един от треньорите на Беласица Добри Митов е на работа в Пирин от днес. Бившият защитник на ЦСКА сподели, че отново ще работи с Наджи Шенсой, с когото бяха тандем в Беласица през есенния дял на изминалото първенство. 

"Приключиха разговорите с ръководството на Пирин. Радвам се че пожелаха да работя за тях. Интерес към мен имаше и Наджи Шенсой. Вече всичко е факт и аз съм официално на работа в Пирин. Искам да изкажа благодарност на ръководството на петричкия клуб, моите колеги Иван Златински, Румен Ненов и Ивайло Аспарухов, с които работих безупречно. По известни причини Беласица не можа да остане в "А" група, за което искрено съжалявам. Благодаря и на феновете на Беласица, които държаха много на мен и аз никога няма да ги забравя", каза Митов пред БТА.

Велик Ирмиев, Красен Савов, Георги Бижев, Асен Георгиев, Виктор Софрониев, Преслав Йорданов, Даниел Генов, Мариян Огнянов, Иво Михайлов, Тодор Стоев и Клодиан Семина няма да играят повече с фланелката на петричани. Ирмиев, Савов, Бижев и Георгиев са с оформени документи за прекратяване на договорите им с президента Костадин Хаджииванов по взаимно съгласие още на следващото заседание на арбитражната комисия на БФС. Софрониев игра като преотстъпен в Беласица от Родопа (Смолян).

Беласица трябва да започне подготовка на 6 юли, но президентът Костадин Хаджииванов е на почивка със съпругата си в Гърция и никой не знае какво ще бъде бъдещето на изпадналия от елита отбор./БЛИЦ