Новият треньор на вратарите в Лудогорец Здравко Здравков призна, че има неяснота относно играчите в клуба предвид зимния трансферен прозорец.

Той говори пред медиите малко преди заминаването на „орлите” на лагера в Турция.

„Неясна е ситуацията с играчите, с които ще започнем шампионата. Знаете, че има спекулации за продажби и покупки. Следващите няколко дни ще стане ясно какво ще се случи и ще взимам решение на момента. Все още не съм се срещнал с някои от вратарите.

Ще се срещнем директно в Турция и се надявам, че ще се адаптираме бързо. Няма формула, по която да се работи. При вратарите трябва да има индивидуален подход и много психология. Те  трябва да се адаптират към модерния футбол. В такъв клуб се очакват резултати. Смятам, че всички колеги се стараят и дават най-доброто от себе си.

Работя почти денонощно и обмислям какво ще правя. Смея да твърдя, че съм успешен треньор и се надявам да продължа така. Факт е, че последните месеци нивото на вратарите в “А” група е занижено, което означава, че някъде се бърка”, откровен беше бившият страж на Левски и националния отбор.