Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Един от треньорите в "Левски" проплака преди вечното дерби с ЦСКА, което чука на вратата. Както е известно, в събота от 16:00 часа "сините" излизат срещу "армейците" на Националния стадион "Васил Левски". На полувремето на реванша за Купата на България с Локомотив (София) помощник-треньорът Мариан Христов изрази недоволството си от факта, че при "сините" няма нападатели. На върха на атаката при гостуването в "Надежда" започна Жоао Силва, който за пореден път разочарова с изявите си.

"Жоао Силва, това е... нямаме нападатели", отсече Мариан Христов, явно недоволен от факта, че треньорският щаб няма голям избор в атака. И за днешния двубой извън строя е звездата Базил Де Карвальо, който обаче се завръща срещу ЦСКА, когато ще е сред титулярите.

"Аз какво мога да направя? Няма как да вляза на терена, на години съм вече. Не мога да вляза и да играя", продължи пред камерата на БНТ Мариан Христов.

"Не разбирайте обаче, че критикувам Силва, доста се старае момчето. Прави това, което може. Дано вкара след почивката. Идват важни мачове, може пък да реши някой от тях", каза асистентът на Николай Митов.

"На стадиона съм, къде да бъда? Всеки получава пари да си върши работата. Нали после ще искам заплата", отговори Христов на въпрос как се играе при топло време, каквото е днес на мача в "Надежда".