Помощник треньорът в щаба на Любослав Пенев - Радослав Здравков, разкри за колко пари работи в ЦСКА в момента.

"Ние имаме договори до 31 май. Всички треньори сме подписали договори на минималната възможна заплата, която дори ще ви я кажа колко е - 750 лева. Дори никой от треньорския щаб не е водил разговори дали ще бъде взета тази заплата. Говори се за някакви бонуси – 50-80 хиляди лева – няма такова нещо. Разни псевдо хора разнасят някакви слухове", заяви Ради Здравков в ефира на БНТ.

"За селекция в момента нямаме време да мислим. Въпросът е как да подобрим нивото на ЦСКА и евентуално да си осигурим място в Лига Европа. Навихме се да помогнем, за да може хората да се ентусиазират и тези, които могат да помогнат, да го направят. Да, има желание да останем. Но в момента няма никаква яснота, не се знае клубът в каква посока ще се насочи. Лошото е, че никой не знае колко са дълговете в ЦСКА. Трябва да се сезира прокуратурата, да се направи една ревизия. Има подводни камъни, които затрудняват ситуацията", каза още асистентът на Любо.

Той отговори и на въпрос за евентуален фалит на ЦСКА: "Това е последният вариант за всеки, който обича ЦСКА. Ако класираме за евротурнирите, се надяваме това да спомогне да бъдат намерени спонсори. Знам, че хората, които сега се занимават да подобрят положението, работят по 24 часа. Дано излезем от тази ситуация."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

 Купа на България - сезон 2014/2015