В крайна сметка уволненият от ЦСКА треньор Ангел Калбуров ли е прав или истината е в слуховете? Както е известно, ръководството на “червените” изгони наставника, който успя да направи шампион водения от него отбор. След като му посочиха вратата, Калбуров получи подкрепа от няколко деца от тима.

Проучване на БЛИЦ обаче показва, че във витаещите слухове има и доста правда. Няколко наши източника потвърдиха, че треньорът е идвал пиян на спортната база и е водил заниманията в нетрезво състояние. В последния месец преди уволнението той правел това през ден.
 
“Ангел е много готин човек, но пие като смок. Вие не може да си представите на какви сцени сме били свидетели. Идва пиян, клатушка се и почва да говори пред ошашавените футболистчета. Ама не говори, ами фъфли и заеква. Вярно, стана шампион. Дали късметът го е целунал, дали заради друго, но той изпълни основната си задача. Но това не означава, че може да си позволи да идва нафиркан”, заяви пред БЛИЦ наш информатор.

Той добави, че обикновено денят на Калбуров започвал с бира, после наставникът минавал на вино, а вечерта го удрял на “огнена водица” – предимно водка или качествена ракия.