Треньорски лиценз отложи с два дни деня „Херо" в "Левски". Ръководството на „сините", в лицето на директора Георги Иванов и собственика Тодор Батков, беше привикало Димитър Димитров за финални разговори на 15 декември. Това потвърди лично собственикът на „сините".

Както е известно, още преди няколко месеца Димитров беше официално анонсиран като сигурен треньор на ЮЛевски" от януари. Оттогава обаче нещата се промениха. Към днешна дата шансът в крайна сметка той да поеме „сините" е около 50 процента.

Ангажимент на Димитър Димитров обаче отложи срещата с два дни. Оказа се, че специалистът на 15 и 16 декември Херо е на опреснителен курс, на който треньорът трябва да поднови ПРО лиценза си. Заради това е насрочена нова дата на финална среща, която е 17 декември, а на нея би трябвало Димитров да дойде с чисто нова треньорска диплома.

Както е известно, Димитър Димитров и Георги Иванов имат сериозни различия за трансферната политика на клуба по време на зимната пауза. Както „Меридиан Мач" информира, в последните дни Димитров е намалил претенциите си и това е отлична предпоставка, че в крайна сметка той ще се завърне на „Герена".