Финансовата криза в „Левски” става все по-тежка, а това прави все по-тежка ситуацията в клуба. Преди дербито със Славия (2:0) футболистите се вдигнаха на бунт заради две забавени заплати. Те заплашиха, че ще спрат тренировки и отказаха да отидат на лагер преди мача. Тогава директорът и треньор Георги Иванов успя да тушира напрежението. Сега ситуацията в съблекалнята също е тежка, но тази в ДЮШ вече започва да излиза извън контрол. Треньорите в школата на „Левски” се бунтуват, защото клубът им дължи по 3 заплати. Директорът Даниел Боримиров все пак успява да удържи специалистите, които всеки момент може да излязат в ефективна стачка.

Тежко е положението и при служителите в администрацията на клуба и персонала, обслужващ първия отбор, които също не са взимали пари от три месеца. На „Герена" все още пазят поведение именно заради споменатите по-горе Георги Иванов и Даниел Боримиров, чиито авторитет спасява положението засега.

„Меридиан Мач" твърди, че за последно пари в клуба са вземали футболистите. Това е станало преди дербито с ЦСКА (0:3), като играчите са получили 80 процента от месечното си възнаграждение. В началото на следващата седмица клубът за пореден път от старта на сезона ще провисне с по две заплати на играчите, като този път дори ще има още едни 20 процента допълнително.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите