Треньорът на юношите старша възраст на Локомотив (Пловдив) Васил Кръстев освободи поста си на водения от него тим. Временният му заместник до края на есенния полусезон ще бъде Красимир Димитров, който освен най-големите, родени през 1995 и 1996 година, към момента води и най-малките от набор 2006.

От днес в школата на "смърфовете" има и друга кадрова промяна. Шампионът на България Васил Камбуров вече ще се занимава с подрастващите вратари, като до този момент тази функция Михаил Ролев съвместяваше, съобразявайки се с програмата на представителния отбор, информира lportala.net.

Междувременно феновете на Локомотив ще се активизират в подкрепа на юношите младша възраст, на които предстои вечно дерби срещу "Ботев" тази събота от 14:00 чaса на изкуствения терен на "Лаута". Воденият от Георги Недевски тим показа добри игри напоследък, като последно записа гостуващи победа и равен над Пирин и Берое, а на "Лаута" падна от "Левски" с минималното 0:1 с гол в края на мача. Двама от юношите на този отбор - Стоян Григоров и Халибрям Кармаджъ, тренират от няколко седмици с мъжкия отбор на Локо (Пд).