Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Треньорът на аматьорския Атлетик (Куклен), който ще срещне днес Левски в осминафинална среща за Купата на България, се избъзика със своя именит противник.

"От една седмица правим видеоразбори всеки ден и сме подготвени", разкри играещият треньор на "баските" Веселин Филипов. 

На въпрос дали са открили слабите страни на "сините", Филипов заяви в шеговит тон пред bTV: "Аз все още им търся силните". 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Ако сме пияни няма да има задръжки, но няма как да стане това нещо, излизаме си напълно трезви", добави с усмивка на лице той.

За да се класират за 1/16-финалите, играчите от Куклен елиминираха втородивизионния "Созопол", а автор на победния гол беше Васил Гуджев.

Преди седмица полузащитникът, който има мачове за първия отбор на Ботев Пловдив, написа в профила си в социалните мрежи, че за мача с Левски всички ще излязат пияни. Припомняме, че този статус попадна в заглавията на спортните медии в цяла Европа.

"Има такава песен, която нарочно перефразирах. Написах го нарочно, защото за мен футбола е емоция преди всичко. Също така, просто за да се получи майтап. , отговори Гуджев в интервю за БЛИЦ СПОРТ.

Мачът е днес - 25 септември от 16:00 часа на стадион "Локомотив" в Пловдив.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ – СЕЗОН 2018/2019