Треньорът на Банско Красимир Манолов е изключително доволен, че срещата на неговия тим срещу Видима-Раковски в неделя ще бъде предавана директно по RING.BG. Според него това е чудесна възможност цяла България да види, че Банско е най-добрият в Западната "Б" група и неслучайно е лидер в класирането.

Манолов смята, че за голяма част от футболната аудитория е изненада водачеството в групата на тима му и затова се надява футболистите му да се представят на ниво и да покажат, че решават всичко на терена.

"Мисля, че този мач идва навреме. Видима-Раковски са най-опитният отбор, така че се надявам да се получи интересен мач за зрителите и да победим", каза пред е-79 Красимир Манолов.

За мача той ще може да избира измежду най-добре подготвените футболисти, тъй като всички са здрави и не се оплакват от контузии. Красимир Манолов каза, че няма никакво напрежение в отбора и никой не му е поставял за цел спечелването на 9 точки от оставащите три мача. Манолов добави още, че не мисли за зимна селекция и предпочита да продължи да работи с тези играчи, които има в момента. Двубоят от 13-ия кръг на Западната "Б" група между Банско и Видима–Раковски е в неделя от 11:30 часа.

В подреждането Банско е лидер с 26 точки, докато Видима е на третото място с 23 точки. /БЛИЦ