Треньорът на Динамо (Загреб) Анте Чачич обяви, че вярва на своите играчи и е сигурен, че “модрите” ще вземат добър аванс пред Лудогорец още след първия мач в Разград в сряда.
 
“Рейтингът, качеството, имиджът и опитът в Европа са на наша страна. Всички играчи се представиха отлично в подготвителния процес. Ние сме фаворити и мисля, че сме много близо до крайния успех”, заяви Чачич.
 
“Постигнали сме едно ниво в Европа, което обаче трябва да надграждаме, за да може всеки сезон да играем в групите на Шампионската лига или Лига Европа”, допълни наставникът на хърватския шампион.
 
“Във всички мачове до плейофите ние сме фаворит. Не искам играчите да мислят, че има реванш. Вярвам, че с такава настройка може да предрешим мача още в Разград”, обясни 58-годишният специалист.
 
“Знам, че не ни очакват лесни мачове. Марселиньо, Иванов, Гъргоров и Александров са четиримата играчи, които бележат головете. Генчев руши противниковата игра и гради тази на неговия тим, включва се добре и в атака. Сигурен съм, че с нашите качества ще ограничим шансовете на противника. Не усещам напрежение, тъй като знам с какви играчи разполагам и какви са техните характери”, обяви треньорът на Динамо.