Треньорът на Добруджа Димчо Ненов има на разположение само 12 мача за днешния мач с Банско от 8 кръг на „Б“ група. Двубоят започва в 17:00 часа.
 
„Важно е да приложим на терена това, което тренираме през седмицата. Основният ни проблем е, че се готвим по един начин, а играем по съвсем друг. А с резултатите, които показваме пътят е ясен. Вярвам на момчетата и амбицията им да покажат коренно различна игра от последните два домакински мача. Причините са много и са обективни“, заяви Ненов.
 
Той няма да може да разчита на петима футболисти. Даниел Генов е с пукната костица и две седмици е носил гипс на крака си. Николай Илиев има проблем с хрущяла на коляното. Костадин Ничев скъса мускул в последния мач. Тодор Колев е с разтежение, а Симеон Митев също има травма.
 
„Има дисбаланс в отбора. Липсват ни важни играчи, а други напуснаха и отвориха огромни дупки. Хората, които взехме на тяхно място, трябва доста да се постараят. Клубът има неизчистени отношения с някои местни момчета и не можем да ги използваме. Поне няма начин да объркам състава“, допълни треньорът на Добруджа.