В Етър няма здравословни проблеми и треньорът Велин Кефалов ще може да разчита на всичките си футболисти за предстоящото гостуване на Ком-Миньор. Срещата от 11-ия кръг на Западната "Б" група е в събота от 16:00 часа в Берковица.

Единствено Петър Ванков има лека контузия, която обаче не би трябвало да му попречи да участва в двубоя. Групата от 18 футболисти на Етър, която ще отпътува утре, вече е ясна.

Нападателят Екундайо Джайеоба няма да бъде в нея, тъй като Кефалов не е доволен от старанието му в тренировките. До края на седмицата бившият играч на Левски ще се подготвя със старшата възраст, а евентуално може да играе в мача за Купата на България срещу Янтра. В групата за Берковица попадна Джихат Кямил, който се е представил много добре в тренировъчния процес през последните седмици.

"Имам информация за противника. Надявам се до събота тя да бъде по-подробна", сподели наставникът на "виолетовите" Велин Кефалов.

"Подценяване не трябва да има. Футболистите разбират, че ни е нужна победата", каза още пред sport-vt Велин Кефалов.

"Виолетовите" заминават утре преди обяд за Монтана, където ще проведат тренировка и ще пренощуват.

За Берковица ще потегли автобус с около 50 фена на Етър. "Сигурен съм, че тези хора ще ни подкрепят така, както направиха 5000 срещу Чавдар (Етрополе). Благодарение на тях, ние ще сме като домакини в Берковица", заяви изпълнителният директор Димитър Манолов.

На днешната среща вече официално бе обявено, че треньор на вратарите в представителния тим на Етър става Калоян Чакъров. Досегашният такъв - Румен Данков, ще отговаря за подготовката на вратарите в школата. /БЛИЦ