Етър гостува на Литекс в Ловеч в сряда от 17:00 часа. Двубоят е от междиния 21-и кръг на „А” група. В лагера на "виолетовите" отчитат, че ги чака тежък двубой срещу момчетата на Христо Стоичков.

„Тимът на Литекс е сред най-силните отбори в България, с добър треньор като Стоичков. Гледах ги срещу Лудогорец, имат много добри футболисти като Георги Миланов, Ваюши, Ванжер, Жуниор… Ние сме малък отбор, но с голямо сърце, всички са готови и мотивирани. Трудно ще ни е, но трябва да се борим за всяка точка, надявам се да имаме и късмет”, коментира пред sport-vt треньорът Сердар Даят.

Наставникът обаче поясни, че за този мач е по-спокоен, защото в такива двубои няма какво да губиш, за разлика от предишните два, в които неотсъдените дузпи в полза на Етър са били стопроцентови.

На мястото на наказания Азрак Махамат като дефанзивен халф треньорът Даят заяви, че ще върне Жак Фей, а напред ще търси други решения в офанзивен план. В групата за мача не попадна и защитникът Славомир Циенциала, който е контузен и ще пропусне втори пореден двубой.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ