Треньорът на Етър Георги Тодоров похвали футболистите си за сърцатата игра и постигнатата победа с 1:0 като гост на "Ботев" (Пловдив). След успеха "виолетовите" оглавиха еднолично класирането в Източната "Б" група.

"Малко е да се каже, че съм доволен. Радвам се, че в отбора ми има мъже, хора с морал. Успяхме да спечелим мач срещу основния претендент за "А" група и най-силния отбор, който сме срещали досега. Трудно се играе у дома, защото гостите се затварят, както и ние го направихме", коментира спецът.

"Цяла седмица си говорихме, разучихме много добре силните и слабите страни на "Ботев" и се радвам, че спечелихме срещата. "Ботев" е утвърдено име и е нормално да търси промоция в "А" група, каквото е и нашето желание. Има много време до края на първенството, много работа трябва да се свърши. Трябват ни външни халфове, защото Стойчо Младенов е много по-полезен в средата на терена. Но работя с хора, които имат характер, и това ме кара да работя и с още по-голямо усърдие на преследваме целта. Надявам се момчетата да продължат така и занапред, да направим добра зимна подготовка и да вървим напред", каза още Георги Тодоров.