Треньорът на Етър Сердар Даят ще прави доста промени в основния състав за гостуването в Гоце Делчев. Мачът от 19-ия кръг на "А" група е в събота от 15:30 часа. Наставникът на "виолетовите" предприема този ход, както за да вдигне отбора, така и принудително след раздялата с Красен Трифонов и наказанието на Протасевич.

“Промени за мача ще има – те ще са от една до пет. Всеки отбор си има възходи и спадове. След двете победи допуснахме и първа загуба. Започнахме слабо мача с Берое, а след червения картон всичко се обърка, трябваше да променям много позиции и да правим куп вътрешни смени”, обясни Сердар Даят пред sport-vt.

Той похвали съперника Пирин (ГД). “Гледах ги срещу Берое за купата, компактен отбор, много са силни у дома. Играят със сърце, много емоционално, борбени са. Но ние си имаме своите шансове, трябва да се опитаме да извлечем максимума и да вземем победа или поне реми. Всеки мач за нас е като финал”, каза Даят.

На мястото на Красен Трифонов отляво вероятно ще се появи младежкият национал Валентин Веселинов, който започна титуляр в мача със Сърбия (0:2), със сигурност ще има и промени в защитата на Етър.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ