Временният треньор на Левски Георги Тодоров изненадващо обяви на пресконференцията преди гостуването на Берое, че няма особено желание да води отбора. 

"Не са водени разговори с мен. А и аз не искам да си го причиня на тези години... Но ако Сираков има нужда, винаги съм готов да помогна. Трябва тези четири мача да ги изкарам. Хубаво е да вземем млади играчи. Но най-хубаво ще бъде да се стабилизира клубът. Затова на Наско, Тити и Павел Колев им е най-сложно сега", откровен бе 64-годишният специалист.

Той добави и друго - че със Станислав Костов няма проблеми. В сайта на Левски пък пише, че нападателят няма да напуска отбора и остава - нещо, което Тодоров потвърди.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Какъв конфликт да имам със Станислав Костов? Аз съм треньор, той е състезател. Извини се на мен, както и на момчетата в тима. Не ми харесва, че излизат такива неща в медиите. Проблемът е решен. Пожелавам му успех, защото му е нужно да вкара гол – за самочувствие. Простих му, ако на него не простя на кого. Добър футболист – българин, клубът разчита на него".

„Аз нямам много избор. Имам точно 19 футболисти с юношите. Симеон Славчев е контузен, Насиру Мохамед и Дени Алар също. Янис Каргас е наказан заради картони. Ще бъде заместен от Мартин Райнов.

„Искрено благодаря на Тиам и Миятович, че бяха коректни и двамата. Особено на Хали, който игра с проблеми.. Първите кръгове, които минаха – отборът, който играеше най-добре, бе Берое. Няма да ни бъде лесно“, каза още наставникът на „сините“.