Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе доволен от успеха с 3:1 над „Ботев” в Коматево. Специалистът коментира и съдийството, като сподели, че в България реферите работят под натиск, но се справят в такава обстановка.

"На това време и на този стадион направихме изключително добър мач, пропуснахме още 4-5 положения за гол, колкото са вкарани - толкова. Нашата алтернатива е такава, да играем добре, играхме два мача с Берое и „Левски”. С „Левски” играхме добре, но в Стара Загора бяхме слаби. Още в началото тръгнахме добре в днешния мач, тъй като трябваше да покажем какво можем", заяви Дерменджиев.

"Няма мини кризи, всяка победа си носи спокойствие. Играем с постоянство тук. Атмосферата дава право на домакините, някакво предимство, имат публика, която ги подкрепя, от там има заряд, което е добре за футбола", каза още Дерменджиев.

"Съдиите принципно съм казал, че имаме добри съдии, но работят под натиск. В една такава обстановка, те се справят добре", коментира специалистът работата на съдиите в мача.

"Играем мач за мач до края", завърши треньорът на Лудогорец.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015