Треньорът на Любимец Веселин Великов изрази задоволство от спечелените 6 точки в първите 3 кръга на "А" група, в който тимът му е дебютант сред най-добрите.

„Не знам дали отборите, които победихме, са ни подценили – това си е техен проблем. Ние добре разузнахме своите съперници и се постарахме да играем по най-оптималния начин", каза Великов.

Както е известно, Любимец шокира Лудогорец на старта, побеждавайки с 1:0, а в събота надделя с 2:1 и над Локо (Сф).

"Преди всеки мач казвам на футболистите, че излизаме 11 срещу 11 и ако играем без страх и с желание за победа, имаме шанс да спечелим срещу всеки отбор”, каза на пресконференция в Пресклуб „България” треньорът на дебютанта в групата на майсторите.

Младият спец подчерта, че селекцията в отбора не е приключила и до края на август ще търсят още играчи, като най-много се нуждаят от централен нападател. Великов обяви, че се надява отборът да продължи с добрите игри и да завърши сред първите 10 в крайното класиране.

"Според мен по-добре е „А” група да бъде с 16 отбора - не е хубаво за българския футбол такива центрове като Сливен, Плевен, Шумен, Велико Търново, Габрово, Хасково, Перник, Благоевград да нямат отбори в елита”, уточни Великов, който се надява броят на зрителите да се увеличава в следващите домакински мачове на Любимец.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ