Треньорът на Миньор (Перник) Стойчо Стоев коментира предстоящото гостуване на Лудогорец. Мачът от 9-ия кръг е в събота от 16:00 часа на "Лудогорец Арена". На традиционната си пресконференция Стоев заяви, че футболистите му ще излязат на новия стадион в Разград с единствената мисъл за победата и няма да играят дефанзивно.

"Можем да вземем трите точки от Лудогорец", заяви Стоев.

"Философията да се хвърляме срещу едни отбори, а срещу другите да излизаме с нагласата "каквото стане", аз лично не я разбирам. Затова нито мога да я изповядвам, нито да я изисквам, нито да я разяснявам. Винаги съм казвал, че ние където и да отидем, ще се стремим да преодолеем другия отбор и да го победим. Разбира се, понякога се получава, а друг път – не, но това че Лудогорец вървят добре в първенството и разполагат с добри футболисти не означава, че ние нямам своите спортни достойнства. В никакъв случай не отиваме в Разград с нагласата, ако можем да вземем нещо от този мач. Напротив – отиваме да вземем победата", добави спецът.

"Определено при тях самочувствието е огромно в момента. Но не очаквам да ни подценят, тъй като, ако това се получи - ще берат много ядове", допълни Стоев.

Групата на Миньор за гостуването на Лудогорец: Чворович, Банков, Христозов, Стойчев, Марков, Божиков, Траянов, Иво Стоянов, Том, Брахими, Бибишков, Тодоров, Василев, Въндев, Павлов, Михов, Окичукво, Илиев, Цветков