Треньорът на Монтана Атанас Атанасов очаквано бе разочарован след категоричната загуба с 0:3 от Витоша (Бистрица) в баража за оставане/влизане в Първа лига. Специалистът сподели, че футболистите му не са показали истинските си възможности.

“Крайният резултат може и да не отговаря на играта, но загубата си е загуба. Витоша игра по-добре и заслужено победи. Основният проблем бе, че момчетата не успяха да се отърсят от напрежението. Макар, че аз винаги се питам какво значи напрежение? Като можеш нещо, трябва просто да го направиш. Аз го отдавам на това. След като напрежението те натиска, толкова са ти качествата”, сподели Атанасов след мача.

„Все още е много рано да говорим веднага след мача. Разочарованието е за всички нас. Бяхме се настроили за победа, бяхме обнадеждени, но днес не се получиха нещата. И аз имам вина, че не съм извлякъл най-доброто от играчите. Сега няма как да правим планове за бъдещето. Не са им това възможностите на тези футболисти, но днес не се получи. Най-малкият проблем е моето оставане. Първо трябва да говорим с ръководството какъв път ще поеме Монтана. Много фактори има. На мен Монтана ми е на сърцето. Има време, ще решим. За жалост с този мач заличихме всичко положително, което постигнахме досега”, допълни наставникът.