Селекционерът на юношеските ни национали до 19 години Владимир Стоянов похвали избраниците си, които днес победиха и Македония, постигайки пълен обрат в контролата в Скопие - 3:1.

"Благодаря на момчетата за себераздаването и добрата игра и в трите срещи. Искам да благодаря специално на треньорите на момчетата в клубните отбори за това, че пуснаха футболистите си, а и си личи, че се подготвят добре в клубовете", каза селекционерът на националите, които в предишните дни биха на два пъти Албания - 4:1 и 2:1 в други контроли, които са част от подготовката преди Елитния кръг на евроквалификации през юни в Португалия.

"Започнахме сковано двубоя, но го отдавам на натрупаната умора. Все пак това е трета среща за нас в рамките на шест дни. Личи си, че придобиваме лицето, което аз искам да виждам - непримиримост, борбеност и решителност. Показахме и класа да обърнем мача с 10 души. Специална похвала заслужава и вратарят Станислав Димитров, който дебютира в труден момент, но се справи перфектно", сподели треньорът Владимир Стоянов.