Треньорът на Пирин Костадин Ангелов сподели пред БЛИЦ, че е готов да спи на стадиона само и само да помогне на "орлетата" да запазят мястото си в "А" група. Младият спец работи с огромно желание в клуба, известен като една от най-големите люпилни на таланти у нас, въпреки че положението в благоевградския тим не е никак розово.

"Никога дори и през главата не ми е минавало да си тръгна от Пирин, въпреки всичко, което се случва с отбора. Бях готов да спя на стадиона, и още съм готов да го правя", сподели Ангелов.

"Дори бях навит да взема акциите на клуба, защото е срамота да се случват такива неща с Пирин. Това е отбор с традиции, който не заслужава подобна съдба. Ако нямаше кой да вземе акциите, наистина бях готов да се нагърбя с това", каза треньорът, известен с прякора Човека с лаптопа.

"Футболистите, които останаха в отбора, доказаха, че не са наемници и парите не са най-важното за тях. Показаха, че истински обичат Пирин. Надявам се през пролетта да покажем добри игри и да запазим мястото си в "А" група", каза още Костадин Ангелов.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

Пълното интервю с Костадин Ангелов