Треньорът на Порто Андре Виаш Боаш заяви след победата с 3:1 над ЦСКА, че играчите му са били максимално затруднени от "армейците". Спецът каза, че е бил доста притеснен в периода след изпуснатата дузпа от Фалкао, в който "червените" бяха в подем.

"Изиграхме добро първо полувреме. Недоволен съм само от времето след пропуснатата дузпа, когато позволихме на ЦСКА да ни затрудни. Но въпреки това държахме инициативата и заслужено спечелихме. Този мач беше идеален да тествам някои нови неща и играчи", заяви Боаш.

"Още от самото начало целта ни беше да завършим първи в групата. Но позволихме на Бешикташ да ни вземе точки на наш терен и бяхме дори близо до загубата от тях. С изключение на това, съм доволен от представянето ни", добави наставникът на Порто.

Той постави и следващата цел пред "драконите" - спечелването на турнира.

"Няма какво да го казвам с половин уста или да увъртам - трябва да спечелим Лига Европа. Не е достатъчно само да се опитаме да го направим. Наистина, жребият крие изненади и неприятности, но ние трябва да ги преодолеем", каза още Андре Виаш Боаш. /БЛИЦ