Треньорът на "Левски" Славиша Йоканович изнервено коментира селекцията при "сините", която очевидно куца, след като няма пари за нови футболисти и се търсят свободни агенти. Наставникът сподели, че е държал Марко Путинчанин да остане в отбора, но въпреки това сръбският защитник беше отпратен от ръководството след едва няколко тренировки на "Герена".

"Познавам добре качествата на Марко, но се прецени, че не е добре да остане в "Левски". Моето мнение беше друго", каза сърбинът.

"Предлагаха ми доста футболисти. Някои от тях ми харесаха, други не ми харесаха. Трети бяха скъпи, аз също предложих играчи, които познавам. В крайна сметка никой не дойде. Не ме интересува какви ще са по народност новите играчи. Няма значение дали ще бъдат сърби, хървати, китайци или японци", отсече изнервеният сърбин, който е крайно недоволен от липсата на селекция в "Левски".

Йоканович сподели, че египтянинът Мостафа Афрото ще бъде на проби в тима. Очаква се нисичкият африканец да стартира тренировки от утре. Не е ясно колко дълго ще продължат неговите тестове на "Герена".

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ