Левски разполага с нула лева за лятна селек­ция. Това логично из­правя спортно-техни­ческото ръководство на „сините" в лицето на директора Георги Иванов и треньора Пепе Мурсия пред се­риозни проблеми в намирането на новите попълнения. „Сините" из­пуснаха трансферна цел №1 Педро от Кордоба, който избра да остане в Испания, след като отборът му спечели промоция за елита. Левски има на­белязани още трима чужденци, с които са водени разговори и те са дали принципното си съгласие да преми­нат на „Герена".

Ста­ва дума за класни футболисти, които обаче не са готови да преминат сега в Левс­ки. Евентуално тех­ните трансфери ще се осъществят най-рано в началото на следва­щия месец. Въпросните играчи са сво­бодни агенти, които чакат пазарът, който в момента е замрял за­ради све­товното първенст­во, да се раздвижи. Те първо ще опитат да си намерят клуб, кой­то им предлага по-добра заплата, и ако не по­лучат доб­ро предложение, ще преми­нат в Лев­ски.

От „Ге­рена" раз­криха, че Пепе Мурсия е дал съгла­сието си селекция­та да се забави, но да бъдат привлечени точните хора, които и той е одобрил. Испанецът е получил предложение привличането на нови попълнения да се форсира, но го е отка­зал, защото това може да удари класата на новите попълнения.

До старта на сезона Левски със сигурност ще привлече нов ляв защитник, атакуващ халф и дясно крило.