Треньорът Иван Колев се раздели със Славия, въпреки че в последно време босът Венцеслав Стефанов не спираше да изтъква, че му има пълно доверие. След загубата с 0:2 от "Левски" обаче специалистът подаде оставка и тя беше приета.
 
От "Овча купел" информираха, че Колев е избрал да поеме вината за трите поредни поражения, но се оказа, че не само това е причината за напускането му. Източници на "ШОУ" разкриха, че Колев се скарал с Венци Стефанов заради... Атанас Курдов. Преди дни босът казал на треньора, че ще върне нападателя в "Славия". Колев обаче бил несъгласен и категорично не желаел в отбора си футболиста, който беше разкаран от "Левски".
 
"От там тръгна всичко, не си мислете, че Колев реши да поеме изцяло отговорност след загубата от "Левски", коментираха от "Овча купел", твърдейки, че Иван Колев и Венци Стефанов стигнали до сериозен конфликт.  
 
Временно начело на Славия ще бъде Владимир Иванов-Фугата, а последните информации гласят, за поста е спряган Милен Радуканов. Бившият треньор на ЦСКА вече е бил начело на „белите”. 
"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016