Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори преди старта на зимната подготовка на тима. Той е убеден, че ще има успех за футболистите, ако те променят манталитета си.

"Очаквам по-добри резултати. В някои мачове показахме добра игра. Тогава и спечелихме нашите точки. Ще опитаме да спечелим всеки мач до края. Ако нашите футболисти променят манталитета си, ще успеят. От школата ще имаме нови попълнения. Трябваше двама юноши на дойдат в Турция, но за съжаление единият е контузен. Имаме млади футболисти и със сигурност ще разчитаме на тях. Целта ни е бараж за Европа. Ако намерим силен чужденец, съм съгласен да го привлечем, но предпочитам българските футболисти", започна Загорчич.

"Щом Галин Иванов е тук, се надяваме да остане. Имам нужда от него. Иска ми се да иде в чужбина и да заработи някой лев. Имаме готов негов заместник, но той ще бъде изненада за всички. Искам да вземем повече българи. 

За Стериакис също има вариант да отиде в чужбина. Постоянно има интриги. Съгласен съм с мнението на журналистите. В нашата съблекалня има много добри млади футболисти в лицето на Георги Йомов, който заслужаваше наградата за най-добър млад футболист", добави треньорът на Славия.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019