Наставникът на вече изпадналия от "А" група Спортист (Своге) Иван Атанасов възропта срещу съдийството на мача в Сливен. "Войводите" се добраха до трите точки с гол в 94-ата минута на Владислав Ямуков - 1:0.

"Да не говорим за феърплей, за главния съдия. Ясно е, че залогът за домакините бе много голям, но не това е начинът. Това е подигравка с усилията на момчетата, половината плачат и не мога да ги успокоя. Не за друго, те играят за себе си, защото са с добри качества и искат да бъдат в добри отбори", сподели Атанасов.

"Работя в клуба от 4 години. Много ме е яд, че изпадаме. Знам какъв отбор бяхме, но не направихме най-доброто и се надявам да извлечем поуки и да тръгнем отново нагоре", каза Атанасов.

"И днес скандално съдийство. Предишният мач бяхме отново наказани с гол от явна засада. Наказаха съдията за 5 мача, но какво от това. И сега да го накажат поне пет, но какво от това, не му прави чест така да свири", недоволстваше специалистът.

"Доволен съм от играта ни. Имахме пет-шест положения, но шансът бе на страната на домакините. Аз гледах часовника, 15 секунди преди края на редовното време ни вкараха гол", обясни още пред "Гонг" Иван Атанасов.

"Направи ми грозно впечатление реакцията на Драголюб Симонович след гола. Идва в нашето поле, да вика, да псува. В чужда страна, да се държи по този начин, не му прави чест. Да ни надиграят с футболни неща, без подкрепата на съдиите. И ще отида и ще го поздравя, сега няма да го направя", каза още наставникът на Спортист. /БЛИЦ