Треньорът на Спортист (Своге) Валери Дамянов изненадващо не беше разочарован след загубата с 1:2 от Черноморец (Поморие) в баража за място в "А" група. Наставникът дори не нападна съдията Николай Йорданов, който отмени гол на "шоколадите" малко преди края на двубоя заради засада. Ако и второто попадение на Лъчезар Младенов беше зачетено, срещата отиваше на продължения и евентуално дузпи.

"Инфарктен мач, но това е футболът. Заради такива срещи хората ходят по стадионите. Днес имаше футбол, голове, всичко. Просто съперникът ни вкара с един гол повече. Не смятам, че са ни надиграли. Просто имаха малко повече късмет от нас. Все пак първият им гол падна след рикошет", каза Дамянов след края на сблъсъка в Сливен.

"За отменения гол какво да кажа. Щом съдията така е отсъдил, значи така е видял", коментира спорната ситуация в края на двубоя Валери Дамянов.

"Сега ще бъде по-трудно и не знам какво ще става. На 90% от играчите ни договорите им изтичат и те си търсят други отбори. Затова не знам какво ще правим за следващия сезон", коментира още треньорът на Спортист. /БЛИЦ