Съперникът на ЦСКА в първия кръг на Лига Европа - Титоград, се закани да затрудни сериозно “армейците”. Вчера треньорът на тима Драголюб Джуретич направи коментар по повод жребия.

“Ако се подсилим адекватно, вярвам, че можем да заастрашим ЦСКА. Това е голям клуб, с отлична инфраструктура, богата традиция и страхотна подкрепа от феновете. Въпреки това, аз се надявам да подсилим нашия състав. До 11 юли има много време. Ще се окажем костелив орех за българите”, каза Джуретич пред официалния сайт на Титоград, съобщава "Тема Спорт".

Черногорците завършиха 4-и в местното първенство с голова разлика 47:41 и са тотален аутсайдер срещу "червените". Досега родни клубове са се изправяли 4 пъти срещу съперници от тази страна и са ги елиминирали без затруднения във всеки един случай. Българските отбори имат 7 победи и 1 равенство в срещите, като единствен Левски не успява да бие Сутиеска (0:0).

Първият мач между ЦСКА и Титоград ще е на 11 юли (четвъртък) на “Българска армия”. Очаква се ответният мач да се проведе на националия стадион на Черна гора - Градски”. Преди година Титоград е домакинствал именно на това съоръжение, но губи реванша вкъщи с 1:2 от фарьорския Б36 Торсхавн. Първият мач, който е на островната държава, завършва 0:0 и тимът от Подгорица е елиминиран.